lørdag 29. mai 2010

Sødera socks

Jeg pussler på og strikker innimellom og nå har jeg fått ferdig et prosjekt som har tatt endel timer, og som jeg ikke kan bruke før til vinteren uansett *himler med øynene* Mønsteret heter sødera sock er det er en finsk dame som har laget det. Sokkene er strikket i garnet wollmeise i fargen feldmauschen på pinner 2,5. Garnet er i ull med 20 nylon så de tåler å bli brukt og ser og kjennes nesten ut som bomull og derfor gjør det seg veldig godt til slikt strukturmønster. Tilgjengeligheten derimot er helt forferdelig. Det er håndlaget av en dame i tyskland og hun legger ut garn en gang i uken, så da gjelder det å sitte klar og vite hva man er på jakt etter. Disse sokkene har jeg strikket av en hespe jeg kjøpte fra en annen inne på et forum, for å få prøvd garnet alle strikkenørder snakker om.


Nå skal det sies at jeg har egentlig ikke legger til knesokker og måtte gjøre litt tilpasninger på mønsteret for at de skulle passe. Men sokkene ble veldig fine, og når jeg så bilder fra siden sammen med skjørt så må jeg innrømme de gjorde seg litt bedre enn når jeg ser dem ovenfra.

6 kommentarer:

 1. De ble knall! - og du har absolutt legger for slike sokker. Smekker som bare det :) :) *klem*

  SvarSlett
 2. De var utrolig lekre!! - og du har mer enn fine nok legger til å gå med dem;-)

  SvarSlett
 3. Kjempefine sokker. Du er flink!!
  -og tøys at du ikke har legger til sånne sokker, lekkert som bare det ;)

  SvarSlett
 4. Hei... :O)
  Det var neon aldeles skjønne strømper... :O)
  Hadde vært veldig koselig om du ble med på Bestemorswap. Du må ikke hekle i bomullsport, det var bare en anbefaling. Du kan bruke det bomullsgarnet du ønsker som har anbefalt heklkrok 3 til 3 1/2.... :O)

  Koselig om du bestemmer deg for å være med!

  SvarSlett
 5. Så nydelig sokker. De så virkelig gode ut. Synes du ser flott ut i de jeg :)

  SvarSlett
 6. Når skal du legge ut alt det lekre du har laget siste året?? :o)

  SvarSlett